Bresc B.V.

  • [##usp_1##]
  • [##usp_2##]
  • [##usp_3##]

Bresc presenteert acht nieuwe smaakmakers tijdens Gastvrij Rotterdam 2022

Het team van Bresc maakt zich momenteel klaar voor dé horecavakbeurs voor ambitieuze horecaprofessionals: Gastvrij Rotterdam. Dit event vindt plaats van 19 t/m 21 september 2022 in Rotterdam Ahoy. Bresc presenteert acht nieuwe BBQ & Grill producten, ingespeeld op de trend outdoor cooking. 

Bresc introduceert een compleet nieuwe BBQ & grill reeks met maar liefst acht nieuwe producten: marinades op waterbasis, glazes voor unieke smaak en glans en een fruitige salsa voor de perfecte topping. Laat je inspireren door de nieuwe producten en smaakvolle toepassingen. Naast de standaard toepassingen met vis, vlees en kip is de nieuwe reeks ook perfect te combineren met groenten voor verrassende vegetarische en vegan gerechten.

Bresc biedt als specialist in koelverse knoflook- en kruidenproducten een breed assortiment smaakmakers, inspiratie en oplossingen. Van unieke knoflookpurees uit Andalusië en de Beemster tot rijke kruidenmixen en ready-to-use concepten. Verkort eenvoudig de mise-en-place en maak meer marge op gerechten. 

Daarnaast presenteren we met trots een reeks bio-producten van ons moederbedrijf Hügli. Hügli is al vele jaren marktleider voor bio gemaksproducten in Europa. De reeks biedt een achttal bio-producten met bio-bouillons, bio-sauzen en bio-jus/fonds. Een brede selectie producten van de beste biologische kwaliteit met minder zout en geen geur-, kleur- en smaakstoffen. Daarnaast kunnen de verpakkingen ook nog worden hergebruikt.

Ook nieuwsgierig naar de producten en inspiratie? Onze culinair adviseurs staan klaar om je live te inspireren, zoals met deze vis moink balls. Je bent van harte welkom op onze stand in hal 2 (standnr. 2.406).