Bresc B.V.

  • [##usp_1##]
  • [##usp_2##]
  • [##usp_3##]

Vijf redenen om nú te kiezen voor koelverse tijdbesparende producten

Deze tijd vraagt als nooit tevoren om efficiëntie in de keuken. Producten van constante kwaliteit met de juiste inzet van het keukenpersoneel. Vijf redenen waarom jij en je team juist nu gebaat zijn bij koelverse tijdbesparende producten. 

1) Grip op de kosten
Door te kiezen voor halffabricaten heb je grip op je inkopen. Je inkoopt sluit direct aan op wat je in de keuken nodig hebt. Door de langere houdbaarheid zorg je voor minder waste en verminder je onnodige inkopen. Daarnaast maak je tijdens de mise-en-place minder personeelskosten. En dat is precies waar de tweede reden ontstaat. 

2) Efficiëntere inzet keukenpersoneel
De druk op de keuken is de laatste tijd flink toegenomen. Het werken in shifts vraagt om nog meer efficiëntie. Met halffabricaten verkort je direct de mise-en-place waardoor je keukenpersoneel tijdens deze voorbereidingen in mindere mate nodig is. Hierdoor kan het keukenpersoneel van meerwaarde zijn op de piekmomenten. 

3) Met minimale handelingen naar maximaal resultaat
Door de inkoop van de juiste producten en deze eigen te maken, kun je met relatief minder geschoold personeel werken. De basissmaak is in orde waardoor enkel de signatuur van je hotel hoeft te worden toegevoegd. Hierdoor kun je met minimale handelingen maximaal resultaat behalen. 

4) Het hele jaar door dezelfde kwaliteit 
Een stabiele kwaliteit is erg belangrijk en zorgt voor herhaalbezoek. De koelverse producten van Bresc zijn het hele jaar door van dezelfde kwaliteit. Dit is van cruciaal belang om een stabiele basis voor de smaak in de keuken te behouden. 

5) De gast krijgt wat hij verdient (én meer)!
Meer dan ooit is het belangrijk om goed voor de gasten te zorgen. Tegenwoordig ligt de focus van de gasten voornamelijk op service, veiligheid en kwaliteit. Aan ons de taak om de verwachting van de gast (waar mogelijk) te overtreffen. Verras met een nieuwe smaakcombinatie, eenvoudig te realiseren met koelverse wereldse smaakmakers