Bresc B.V.

  • Authentieke smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Website privacy statement

We vinden het belangrijk dat je in ieder geval het volgende van ons weet:

  • We verzamelen gegevens om de website nog beter op jouw wensen af te stemmen en zodra we dat doen, zijn we hier altijd duidelijk over.

  • We zijn open en eerlijk over de gegevens die we van je verzamelen en wat er met deze gegevens gebeurt.

  • We wisselen je gegevens alleen met derde partijen uit als dit noodzakelijk is, bijvoorbeeld voor het sturen van een nieuwsbrief.

  • We respecteren dat jouw gegevens aan jou toebehoren. Je kan ons daarom altijd laten weten dat je niet langer toestemming geeft om jouw gegevens door ons te laten verwerken.

Welke gegevens verzamelt Bresc van jou?

  • Als je Bresc.nl, Bresc.com, Bresculinair.nl en Bresculinair.com bezoekt, plaatsen wij cookies op het apparaat waarmee je ons hebt bezocht (mobiel, tablet of desktop);

  • Als je het contactformulier instuurt, worden de ingevulde gegevens verzameld en gebruikt om je bericht te beantwoorden; 

  • Als je de registratie voltooit voor een nieuwsbrief of inspiratie update, bewaren we je naam en emailadres om dit te kunnen verzenden.

Wij verzamelen deze gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om onze diensten zo efficiënt mogelijk aan de bezoekers van onze websites te kunnen (blijven) verlenen en om onze websites zo goed mogelijk te kunnen gebruiken. Wanneer we jouw gegevens verzamelen op basis van jouw toestemming, heb je altijd het recht om die toestemming weer in te trekken, zonder dat het gebruik van jouw gegevens vóór het intrekken van je toestemming ongeldig wordt.

Cookies

Bresc maakt op Bresc.nl, Bresc.com, Bresculinair.nl en Bresculinair.com gebruik van cookies en andere technieken via Google Analytics. Cookies zijn kleine informatiebestanden die bij een bezoek aan de website worden opgeslagen op het apparaat waarmee je onze website bezoekt, zoals een computer, tablet, smartphone of smartwatch. Waar we het hierna hebben over “cookies”, bedoelen we daarmee ook andere vergelijkbare technieken. Cookies maken het mogelijk om jouw webbrowser te herkennen. Handig, want dan hoef je bijvoorbeeld niet opnieuw je gegevens in te voeren. Op die manier kunnen we ook onze website beter laten werken en kunnen we inzicht krijgen in het bezoekersgedrag.

Cookies brengen de veiligheid van de apparaten niet in gevaar. We maken onderscheid tussen verschillende soorten cookies.

  • Functionele Cookies; Deze zijn nodig voor een goede werking van de website. Ze zorgen er bijvoorbeeld voor dat aan jou snel en correct de gewenste informatie wordt getoond, elke keer dat je onze website bezoekt. Voor het plaatsen van functionele cookies hoeft geen toestemming te worden gevraagd. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken.

  • Analytische Cookies; Deze gebruiken we om te analyseren hoe onze website wordt gebruikt, bijvoorbeeld hoe vaak onze website wordt bezocht, op welke pagina je op onze website aankomt, op welke pagina’s het meest wordt geklikt.

Google Analytics

Via Google Analytics worden op Bresc.nl, Bresc.com, Bresculinair.nl en Bresculinair.com geanonimiseerd gegevens over het surfgedrag verzameld. Zo kunnen wij zien hoe bezoekers zoals jij de website gebruiken. Wij gebruiken deze informatie om gefundeerde beslissingen te nemen over de inrichting van onze website. Tevens optimaliseren wij hiermee de werking van de website. De verkregen informatie wordt door Google opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. Google verstrekt deze informatie ook aan adverteerders om inzicht in de effectiviteit van hun campagnes te kunnen bieden. Google kan deze informatie aan derden verschaffen indien Google hiertoe wettelijk wordt verplicht, of voor zover deze derden de informatie namens Google verwerken. Wij hebben hier geen invloed op. Wij hebben Google niet toegestaan de verkregen analytics informatie te gebruiken voor andere Google diensten. Lees het privacybeleid van Google voor meer informatie.

Bresc heeft Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld, onder andere door het laatste octet van het IP-adres te maskeren, de optie ‘gegevens delen met Google’ uit te zetten en geen gebruik te maken van andere Google-diensten in combinatie met de cookies van Google Analytics. Ook heeft Bresc een verwerkersovereenkomst gesloten met Google. Lees voor meer informatie het privacybeleidvan Google Analytics.

Wil je niet dat je klikgedrag wordt bijgehouden? Dan kan je via de website van Google een browser plugin downloaden die dit voorkomt. Deze instelling geldt dan voor alle websites die je bezoekt, dus niet alleen voor Bresc / Bresculinair. Je kunt de browserplugin hier downloaden.

Contactformulier

Als je het contactformulier invult, bewaren we je contactgegevens en je bericht. Dit doen wij om je bericht zo goed mogelijk te kunnen opvolgen en afhandelen. Zonder deze gegevens is dat niet mogelijk. Wij bewaren deze gegevens totdat we je bericht hebben gemarkeerd als ‘afgehandeld’, tenzij we wettelijk verplicht zijn om je gegevens langer te bewaren of wanneer het echt noodzakelijk is om je gegevens langer te bewaren voor het uitvoeren van onze activiteiten.

Aanmelden nieuwsbrief / inspiratie Bresc

Als je op de hoogte wilt blijven van nieuws van Bresc via mail of meer info wilt ontvangen van bijzondere producten, aanbiedingen en inspiratie, kun je het inschrijfformulier voor de Bresc nieuwsbrief of de Bresculinair nieuwsbrief verzenden op de website. We registreren dan je naam en e-mailadres om je verzoek uit te voeren. Zonder deze gegevens is dat niet mogelijk. Dit bewaren we totdat je je weer afmeldt voor onze nieuwsbrief. Bij iedere nieuwsbrief die je ontvangt zit een mogelijkheid om je af te melden.  

Jouw rechten

  • Je kunt bezwaar maken tegen het gebruik van jouw persoonsgegevens, bijvoorbeeld als je van mening bent dat het gebruik van jouw persoonsgegevens niet noodzakelijk is voor de uitvoering van onze activiteiten of het voldoen aan een wettelijke verplichting.

  • Je hebt het recht om inzage in jouw gegevens te verzoeken. Dat houdt in dat je kunt opvragen welke persoonsgegevens er van jou zijn geregistreerd en voor welke doeleinden die gegevens worden gebruikt.

  • Als je vindt dat we onjuiste persoonsgegevens over jou hebben, kun je ze laten corrigeren. Je kunt ons ook vragen om de verwerking van je persoonsgegevens te beperken, ook voor de termijn die wij nodig hebben om je verzoek of bezwaar te beoordelen.

  • Je kunt ons ook vragen jouw gegevens te verwijderen uit onze systemen.

  • Tot slot kun je ons vragen om jouw persoonsgegevens aan een andere partij over te dragen.

Je kunt de hierboven genoemde verzoeken doen of bezwaar maken door een e-mail te sturen aan c.bloem@bresc.com. Zorg dat je brief is voorzien van een kopie van je legitimatiebewijs, zodat wij kunnen verifiëren dat jij degene bent die het verzoek indient of bezwaar maakt. Vergeet niet om je BSN op het kopie van het legitimatiebewijs onleesbaar te maken. We beantwoorden je verzoek of bezwaar binnen een maand.

Komen we er samen niet uit, dan heb je ook altijd het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Heb je vragen over privacy of het gebruik van gegevens, neem gerust contact met ons op.

Bresc   |   T. +31 183 200 000  |  E. info@bresc.com