Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Duizendpoot als ondersteuning op onze marketing- en communicatieafdeling

Communicatie medewerker

Op maandag moet er gefilmd worden in onze professionele keuken tijdens een kookdemo en ‘s middags moet dat filmpje nog op onze social media kanalen geplaatst worden. Dinsdag moet echt die zending met beursmaterialen gereed worden gemaakt. Woensdag de teksten van de kooksessie uitschrijven en donderdag de werktekeningen van de etiketten aanpassen. Als je hier enthousiast van wordt, lees dan verder, want jouw werkweek kan er zo uitzien!

Op onze marketing- en communicatieafdeling is geen dag hetzelfde en er is altijd wel een deadline die we moeten halen. Daarom zoeken wij een collega. De marketing- en communicatieduizendpoot die ons kan ondersteunen bij onze dagelijkse werkzaamheden. Heel veel ervaring hoef je nog niet te hebben, als je maar enthousiast bent en de handen uit de mouwen wilt steken.

Wat zijn je taken?
De werkzaamheden die je te doen krijgt zijn veelzijdig. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar de volgende zaken gaan we zeker aan je vragen:

  • Aanpassen van bestaande werktekeningen in Photoshop en Indesign;
  • Filmen van en ondersteunen bij kookdemo’s;
  • Bijhouden van onze social media kanalen en informatieschermen op onze locatie;
  • Verzendingen gereedmaken met promotiematerialen voor internationale beurzen;
  • Herschrijven en online zetten van teksten en recepten;
  •  Schriftelijke verslaglegging van kooksessies.

 Je bent dus letterlijk onze duizendpoot op de afdeling die bestaat uit twee andere personen.

Waar ga je werken?
Bresc is al ruim 28 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten bevinden zich in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Bij Bresc vinden wij 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een leuke collega met een mbo-opleiding richting marketing, communicatie of vergelijkbaar werk- en denkniveau. Schoolverlaters of duizendpoten met nog niet zo heel veel ervaring nodigen we graag uit om te solliciteren. Bij ons krijg je de kans om je te bewijzen.

 We vinden het belangrijk dat je (aantoonbare) affiniteit met food hebt. Je hebt enige ervaring met Adobe Creative Cloud en een groot verantwoordelijkheidsgevoel. Aan de werkzaamheden heb je al gezien dat je hands-on, productief, daadkrachtig en flexibel moet zijn. Aangezien je af en toe teksten moet (her)schrijven is je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift goed. Duits is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende en internationale omgeving. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen. Wij investeren graag in klanten, en óók in jou!

Reageren?
Denk je nu; ja dit ben ik! Stuur ons dan een e-mail voorzien van je motivatie met cv. Die kun je mailen aan hr@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar HR: (0183) 200 000.

Nieuwsgierig naar wat je gaat doen? Bekijk alvast één van onze video's!