Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Technisch werkvoorbereider

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in een technische omgeving? Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en  voel jij je als een vis in het water in een productie organisatie waar de dynamiek hoog is? Lees dan snel verder! Wij zoeken een collega voor de functie van

TECHNISCH WERKVOORBEREIDER, 40 UUR PER WEEK, M/V

Wat zijn je taken? 

De werkzaamheden die je te doen krijgt zijn veelzijdig. Eigenlijk te veel om op te noemen, maar de volgende zaken gaan we zeker aan je vragen:

  • Het voorbereiden, plannen en coördineren van onderhouds- en projectwerkzaamheden;
  • Bewaken van geplande werkzaamheden en de communicatie / rapportage daarvan;
  • Toezicht houden op uitvoering van werkzaamheden van eigen medewerkers en/of derden;
  • Het up to date houden van Ultimo waaronder assets, magazijnartikelen en werkzaamheden;
  • Bewaken en aanvullen van de magazijnvoorraadhoogte van onderdelen en facilitaire zaken;
  • Maken en onderhouden van werkinstructies en verstrekken van rapportages;
  • Diverse administratieve werkzaamheden en deelnemen aan het dagbordoverleg;
  • Onderhouden van contacten met technische en facilitaire leveranciers.

Je gaat rapporteren aan de Technical services manager, de afdeling bevat naast jouzelf nog 2 andere collega’s.

Waar ga je werken?  
Bresc is al 30 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten bevinden zich in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Bij Bresc vinden wij 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork. Wie zoeken wij? Wij zoeken een enthousiaste collega met een MBO opleiding of –denkniveau en een sterke mate van technische affiniteit. Jij beschikt over goede organisatorische en communicatieve eigenschappen en je bent flexibel. Je werkt graag samen met andere afdelingen, bent accuraat en servicegericht. Je bent nieuwsgierig en je bent een goede gesprekspartner. Aan de werkzaamheden heb je al gezien dat je hands-on en flexibel moet zijn. Je beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is goed.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende en internationale omgeving. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen. Wij investeren graag in klanten, en óók in jou!

Reageren?
We zien je motivatie met CV graag per e-mail tegemoet, t.a.v. m.both@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar Mirjam Both: 0183 200 016.

NB: geen acquisitie n.a.v. deze advertentie.