Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Bresc introduceert BIO Groene kruiden op Gastvrij Rotterdam

Op 20, 21 en 22 september 2021 mogen we elkaar eindelijk weer ontmoeten. Gastvrij Rotterdam opent zijn deuren! Ook Bresc is aanwezig om de nieuwste inspiratie voor het winterseizoen te delen. Doe mee met verschillende kooksessies rondom winter én maak als eerste kennis met onze nieuwe koelverse producten.

Nieuw in het assortiment: BIO Groene kruiden 
Bresc introduceert tijdens de beurs vier klassieke groene kruidenmixen, speciaal ontwikkeld voor de klassieke keukenbereidingen. Maak kennis met de koelverse Provençaalse kruiden, Tuinkruiden, Fijne kruiden en Italiaanse tuinkruiden. De groene kruiden zijn afkomstig van de biologische teelt. De beste smaak, net zoals vroeger! Proef het zelf op Gastvrij Rotterdam.

Premium pesto met duurzame basilicum
De nieuwe pesto is een premium product voor de moderne chefkok. De Premium basilicum pesto wordt gemaakt met lokaal geteelde basilicum uit Nederland. Deze duurzame basilicum wordt geteeld in een ‘vertical farm’. Hierdoor is het gehele jaar dezelfde kwaliteit beschikbaar. De basilicum wordt direct na de oogst verwerkt, dit zorgt voor een rijke plukverse smaak en een schitterende frisgroene kleur.

Inspiratie voor de winterkaart
Wil jij weten hoe je een goede start maakt voor het aankomende winterseizoen en hoe wij jou daarmee kunnen helpen? Ook nu laten we je weer zien hoe je in minder tijd meer couverts kunt bereiden. Want bij Bresc dient gemak de moderne chefkok.

Zelf ervaren? Je bent van harte welkom op onze stand in hal 2 (standnr. 2.406).