Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Teamleider marketing & communicatie

Wij zoeken een teamleider marketing & communicatie
Ben jij klaar voor een uitdaging in een dynamische en internationale omgeving? Voel jij je als een vis in het water als je zowel strategisch, organisatorisch als operationeel aan de slag kan? Lees dan snel verder! We zoeken een ervaren, standvastige en communicatieve marketeer die met zijn/haar specialisme de professionaliteit van Bresc verder gaat verhogen.

Wat zijn je taken?
Op onze marketing- en communicatieafdeling is geen dag hetzelfde en er is altijd wel een deadline die er gehaald moet worden. Dit gaan wij onder meer van je vragen:

  • Uitvoeren van het marketing- en communicatieplan, jij maakt deel uit van het commerciële team in de Benelux;
  • Zorgen voor de ondersteuning van het commerciële prioriteitenplan en –team;
  • Aansturen van het Innovation & Renovation plan en zorgen voor een best-in-class implementatie in de Benelux en in heel Europa;
  • Leidinggeven aan het marketingteam in de Benelux;
  • Onderhouden en uitbreiden van digitale food platformen in de Benelux;
  • Implementeren van de verpakkings- en communicatierichtlijnen;
  • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van de merkenstrategie en de verkoop van Bresc in Europa.

Jij rapporteert aan de Commercieel manager. 

Waar ga je werken?
Bresc is al 30 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie en ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten zitten in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Wij vinden 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een bewezen marketeer met meer dan vijf jaar ervaring in een marketing- en communicatiefunctie in de Foodservice markt. Je beschikt over ten minste HBO werk- en denkniveau en hebt aantoonbare leidinggevende ervaring. Je bent communicatief zeer vaardig en weet te overtuigen. Bij voorkeur heb je aantoonbare ervaring of affiniteit op gastronomisch of culinair gebied.  Andere competenties van jou zijn:  analytisch en gestructureerd, leergierig en pragmatisch, verbindend in werken met andere afdelingen. Tot slot heb je reflecterend vermogen. Naast het Nederlandse beheers je de Engelse taal uitstekend in woord en geschrift, Duits en/of Frans is een pré.

Wat hebben wij jou te bieden?
Een zelfstandige en dynamische functie in een groeiende en internationale omgeving. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en voldoende mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen. Wij investeren graag in klanten, en óók in jou!

Reageren?
We zien je motivatie met CV graag per e-mail tegemoet, t.a.v. a.wap@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar Angelique Wap: 0183 200 070.

 NB: geen acquisitie n.a.v. deze advertentie.