Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Elektrotechnisch onderhouds- en storingsmonteur (ft)

Ben jij op zoek naar een uitdagende en veelzijdige functie in de elektrotechniek? Ben jij niet bang om je handen uit de mouwen te steken en voel jij je als een vis in het water in een productie omgeving waar de dynamiek hoog is? Lees dan snel verder! Wij zoeken een collega voor de functie van ELEKTROTECHNISCH ONDERHOUDS- EN STORINGSMONTEUR (ft)

Wat zijn je taken?

  • Voorbereiden van onderhouds- en installatiewerkzaamheden, het uitvoeren van elektrotechnische werkzaamheden zoals (her)installeren, modificeren, programmeren en testen van installaties en machines;
  • Uitvoeren van preventief onderhoud aan het machinepark en installaties;
  • Uitvoeren van correctief onderhoud inclusief analyse, registratie en rapportage van oorzaak;
  • Actualiseren van het onderhoudsbeheersysteem (Ultimo);
  • Vervangen van de installatie en/of werkverantwoordelijke in het kader van de NEN 3140;
  • Geven van (werk)instructies aan medewerkers betreffende het machinepark en installaties;
  • Deelnemen in project- en werkgroepen.

De afdeling bevat naast jouzelf nog 3 andere collega's, 2 collega monteurs en een werkvoorbereider.

Waar ga je werken?
Bresc is al ruim 30 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie. Ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten bevinden zich in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Bij Bresc vinden wij 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork.

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die ten minste een afgeronde MBO opleiding, richting elektrotechniek heeft gevolgd. Je hebt ten minste 3 jaar relevante werkervaring en aantoonbare affiniteit met een productie omgeving. Je beschikt over sterke analytische eigenschappen en werkt zeer nauwkeurig. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal goed, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt een kritisch denkvermogen, je communiceert helder en je bent een echte teamspeler. Je bent bereid om in wisseldiensten te werken (ochtenddienst, dagdienst, avonddienst).

Wat hebben wij jou te bieden?
Een uitdagende en dynamische functie in een succesvolle en internationale omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de verdere groei van de onderneming. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega s en een prima set arbeidsvoorwaarden. Hard werken maar met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen.

Reageren?
We zien je motivatie met CV graag per e-mail tegemoet, t.a.v. a.wap@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar Angelique Wap: 0183 200 070.

NB: geen acquisitie n.a.v. deze advertentie.