Bresc B.V.

  • Pure smaken
  • Gebruiksgemak
  • Constante kwaliteit

Culinair adviseur België

Op zoek naar een culinaire uitdaging en niet bang om je handen uit de mouwen te steken? Kun jij chefs en keukenmanagers inspireren en informeren over onze producten? Na het lezen van deze advertentie kook jij hopelijk over van enthousiasme om bij ons aan de slag te gaan. We zoeken een creatieve en zelfstandige collega die met zijn / haar specialisme de professionaliteit van Bresc verder gaat verhogen als culinair adviseur.


Wat zijn je taken?

Bij de afdeling Culinary advisement is geen dag hetzelfde en er is altijd genoeg te doen. Dit gaan wij onder meer van je vragen:

  • Je bent verantwoordelijk voor het uitbouwen van relaties door onder meer te inventariseren, informeren, inspireren en te faciliteren van chefs en keukenmanagers over bestaande en nieuwe producten.
  • Voorbereiden, uitwerken en uitvoeren van demonstraties bij (inter) nationale groothandels.
  • Informeren en vaktechnisch ondersteunen van relevante afdelingen zoals Marketing, R&D en Sales over trends en marktinformatie.
  • Bezoeken en bemonsteren van eindlocaties in de gastronomie in België.
  • Het culinaire gezicht voor wat betreft ondersteuning en inspiratie van Bresc op (inter)nationale beurzen en events.
  • Geven van culinaire input en uitvoeren van proefkeukensessies met klanten, prospects en relaties.
  • Planning en administratie met betrekking tot bovenstaande, zoals het maken van afspraken, planning van routes en klant- en bezoekrapportages.

 Jij rapporteert aan Culinary advisement teamleader. Het team bestaat uit 6 adviseurs (inclusief jijzelf).

  
Waar ga je werken? 

Bresc is al meer dan 30 jaar dé leverancier van koelverse knoflook- en kruidenspecialiteiten voor de Europese gastronomiemarkt. Bij de ontwikkeling van onze producten gaan wij uit van pure smaken, optimaal gebruiksgemak en constante kwaliteit. Wij laten ons inspireren door de culinaire professional uit de gastronomie en ons DNA vindt zijn oorsprong in de gastronomie. Onze klanten zitten in de Europese foodservicemarkt en de voedingsmiddelenindustrie in de Benelux. Wij vinden 4 kernwaarden heel belangrijk: gastvrij, open, nieuwsgierig en teamwork.

Wie zoeken wij? Wij zoeken een initiatiefrijke collega met een afgeronde koksopleiding met aanvullende specialisaties. Je hebt een klantgerichte instelling en beschikt over uitstekende communicatie vaardigheden. Je weet anderen te enthousiasmeren en te inspireren. Andere eigenschappen zijn: zelfstarter, creatief, zelfbewust,  teamspeler en eigen verantwoordelijkheid. Je beheerst de Franse en de Nederlandse taal en jij woont in Wallonië.


Wat bieden we jou?

Een uitdagende functie in een succesvolle en internationale omgeving. Je krijgt de mogelijkheid om concreet bij te dragen aan de verdere groei van de onderneming. Daarbij een plezierige werkomgeving met leuke collega’s en een prima set arbeidsvoorwaarden. Veel dynamiek met tijd voor gezelligheid en het vieren van successen, zoals maandelijks gebak voor de verjaardagen, kwartaalbijeenkomsten met een borrel en hapjes, 2 keer per jaar een feest en cadeaubonnen of een cadeautje als we een record hebben of iets anders te vieren hebben.


Reageren?

We zien je motivatie met CV (in het Nederlands) graag per e-mail tegemoet, t.a.v. a.wap@bresc.com. Mocht je eerst meer informatie willen, bel dan gerust en vraag naar Angelique Wap: +31 183 200 070.